Paide linna töömalev on selleks suveks lõppenud

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Arvet Mägi

Möödunud reedel lõpetas Paide linna töömaleva viimane vahetus. Kokku pakkus töömalev suve jooksul tegevust 80-le noorele ja korrastatud said mitmed linna olulised objektid.

Kõige rohkem said malevlased tegutseda heakorratöödel. Korrastati kalmistuid, värviti linna parkides, tänavatel ja haljasaladel olevaid istumispinke, Paide tehisjärve ääres riisuti ja tasandati võrkpalliväljakuid ning korjati prügi. Noored said ka käe külge panna Kreisilinnapäeva korraldamisele ning töötada Ajakeskuses Wittenstein. Enim tundsid töömaleva vastu huvi poisid ja paljud tööd olid just neile jõukohasemad.


Paide linnapea Kaido Ivaski sõnul läks töömaleva korraldamine maksma üle 10 000 euro ning tulemusega võib rahule jääda. «Töömaleva maksumuseks oli 10 564 eurot, millest 10 000 eurot tuli linnaeelarvest ja 564 eurot toetusena Eesti Noorsootöökeskuselt. Kokkuvõttes läks malev asja ette. Pakkusime suveks tööd 80-le noorele ja mitmed linna objektid said värskendatud,» ütles Ivask.
Paide linna töömalev toimus neljas vahetuses, millest esimene vahetus oli noortele vanuses 10-12 ja ülejäänud kolm vahetust olid noortele vanuses 13-18 eluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles