Skaudid tunnevad end metsas kindlalt

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juubelilaagri noorim osaleja on aastane Elisabeth, kelle vanemad Rebecca ja Sergei sattusid skautluse juurde sõprade kaudu.
Juubelilaagri noorim osaleja on aastane Elisabeth, kelle vanemad Rebecca ja Sergei sattusid skautluse juurde sõprade kaudu. Foto: Andrus Kopliste / Järva Teataja

Türi vallas Tagametsas kestab skautide juubelilaager. Skautluse 100. aastapäevale pühendatud laagrist võtab osa üle 200 inimese. Juubelilaagri juhi, Helen Pilli sõnul on enamik osalejaist 13–15aastased ja kohaletulnuid on üle Eesti.

Laagri noorim osaleja on üheaastane Elisabeth Tallinnast, kelle vanemad Rebecca ja Sergei on mõlemad Tondisalu lipkonnast ja sattusid esimesse skaudilaagrisse sõprade kaudu. Sergei on skaut olnud 1999., Rebecca 2006. aastast. Sergei sõnul on just skaudilaagri hingeelu see, mis skautluse juures hoiab. «Kõik on sõbrad, keegi ei vaata altkulmu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles