Talente oodatakse kodust kaugel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd, mil hooaja tähtsam võistlus on läbi, jagub Grete Šadeikol rohkem aega edasiõppimisvõimalusi uurida. Tänapäevase tehnoloogia abil õnnestus tal arvutikuvarile manada pilt Florida ülikooli linnakust ja kuigi valikut pole neiu veel teinud, avaldas ekraanilt nähtu talle igati muljet.
Nüüd, mil hooaja tähtsam võistlus on läbi, jagub Grete Šadeikol rohkem aega edasiõppimisvõimalusi uurida. Tänapäevase tehnoloogia abil õnnestus tal arvutikuvarile manada pilt Florida ülikooli linnakust ja kuigi valikut pole neiu veel teinud, avaldas ekraanilt nähtu talle igati muljet. Foto: Andrus Kopliste / Järva Teataja

Kergejõustiku juunioride maailmameistrivõistlustel talendiotsijate tähelepanu pälvinud Eesti noorsportlastel tuleb lähiajal langetada olulisi otsuseid. Näiteks Grete Šadeiko kaalub, kas oma sportlas- ja haridusteed jätkata Rootsis või Ameerika Ühendriikides.

Vahetult enne jaanipäeva Türi ühisgümnaasiumi lõpetanud Grete Šadeiko lükkas otsuseid tuleviku üle edasi, kuni MM on läbi. Nüüd avaldas ta, et kaalub kahe riigi pakkumisi. «Rootsis käisime kevadel, ning USA treeneriga kokku saama ja sealset olukorda uudistama lendan järgmise nädala neljapäeval,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles