Võimlejad väärisid medaleid

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud laupäeval Kalevi spordihallis olnud Tallinna lahtistelt rühmvõimlemise meistrivõistlustelt tõid Järvamaa spordiklubi Hotsport võimlejad koju ühe esimese ja ühe kolmanda koha.


Hotspordi treener Taimi Ainjärv oli rõõmus, sest rühmvõimlemises pole klubi kasvandikud varem nii kõrgetele kohtadele tulnud. «Meie rühm LasteValik võitis lasteklassi B-grupis esikoha ja rühm MiniValik sai miniklassi B-grupis kolmanda koha,» täpsustas ta. «Mini B-grupis võistles kümme ja laste B- grupis 11 rühma.»
Ainjärv selgitas, et A -gruppi kuuluvad võimlemisrühmad on rahvusvahelised ja võistlevad ka väljaspool Eestit. «B-grupp, kuhu ka meie kuulume, tähistab riiklikku taset,» ütles ta. «Teeme nende rühmadega trenni neli korda nädalas, et sel tasemel püsida.»


Hotsport võistles mõlemas klassis vabakavaga. Ainjärv sõnas, et lasteklassis läks eraldi arvestusse nii vaba- kui ka vahendikava, aga et viimane oli vabatahtlik, nad sellest osa ei võtnud. «Kavades hindasid kohtunikud vastavust määrustikule, nõutavate elementide keerukust ja soorituste puhtust,» selgitas ta.
Ainjärv märkis, et miniklassis jäi Hotsport punktidelt jagama teist-kolmandat kohta, aga et võimlemisklubi Jaanika tehniline täitmine oli kõrgem, tulid nemad teiseks ja tema klubi jäi kolmandaks. «Lasteklassis edestasid meie võimlejad vastaseid suurelt,» lisas ta. (JT)


TEAVE
MiniValik (6–9a): Mari Einmann, Eliise Randmaa, Anette Toom, Marili Orro, Jade Šadeiko, Ingre Tammik, Hanna Greete Pellja, Irmeli Jasson.
LasteValik (10–12a): Keiti Pommer, Signe Kreim, Anna Maria Mets, Elena Siitas, Stella Themas, Rosete Köhler, Merlin Avent, Johanna Tuisk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles