Mööbli- ja sisustuskaupade müüja Living.ee tõi eile mööblit Järvamaa lasteabikeskuse kasvandikele Igor ja Lena Kozakinile

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Mööbli- ja sisustuskaupade müüja Living.ee tõi eile mööblit Järvamaa lasteabikeskuse kasvandikele Igor ja Lena Kozakinile, kes suvel kolivad oma korteritesse elama.

Neil on nüüd kahe peale kaks söögilauda, neli tooli, riidekapp, riiulitega kapp, seinariiul ja kaks riidenagi.
Müügijuht Aire Mardim selgitas, et tegemist on üle-eestilise kampaaniaga toetada lastekodudest ellu astuvaid noori, kuhu 19 omavalitsust saatis ligi 40 sooviavaldust, millest Living.ee valis välja kümme.
Mardim sõnas, et Paide linnavalitsuse sotsiaalnõunik Jaanus Seema vastas üleskutsele umbes poole tunni jooksul ning sooviavaldus oli konkreetne ja selge, mistõttu otsustas ettevõte tuua mööblit ka Paide noortele.


Mardim tunnistas, et taotluste rahuldamise juures jälgisid nad, et kõik annetuse saajad poleks Tallinnast või selle lähedalt, sest sinna jõuab nagunii rohkem abi.
Paide linnavalitsuse sotsiaalnõuniku Jaanus Seema meelest on ettevõtmine tore. «Olime tõsiselt mures, kuidas hakkame saame, sest kaks last on ellu astumas,» tunnistas ta.


Igor ja Lena Kozakin lõpetavad suvel kutsekooli ja lähevad seejärel kumbki oma korterisse elama.
Järvamaa lasteabikeskuse juhataja Helle Jago selgitas, et varem pole ellu astuvad noored niisuguseid annetusi saanud, kuid lasteabikeskus pole neid ka kunagi tühjade kätega ära saatnud. «Oleme alati vaadanud, kas kõik vajalikud asjad on olemas, alates rõivastest ja lõpetades mööbliga,» lausus ta. «Samuti muretseme ette kuu jagu toitu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles