Grit Šadeiko loodab üllatada end ja pöidlahoidjaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Päev pärast sünnipäeva, esmaspäeval Londoni poole teele asuv Säreverest pärit mitmevõistleja Grit Šadeiko (22) läheb olümpiamängudele oma senise sportlastee parimat tulemust tegema. Seitsmevõistlus ootab ees 3. ja 4. augustil.

Kuivõrd planeeritult on kulgenud OMi ettevalmistus?


Helsingi EMi poolelijätmist põlvevigastuse tõttu ma loomulikult ette näha ei osanud. Võistlustele järgnevat nädalat võtsin rahulikumalt ning alles selle nädala esmaspäeval jõudsin tagasi Portugalist 12päevasest treeninglaagrist. Vigastatud põlve ravisime edasi ka Portugali laagris. Et alustasime raviga kiiresti, sain üsna ruttu uuesti jooksma hakata.
Viimasel Eesti nädalal tegime kergeid treeninguid ning lihvisime vormi. Kodus kogusin energiat ja homme tähistame emme-issiga vaikselt minu sünnipäeva.


Millise tulemuse järgi Londonisse lähed?


Lähen OMile tegema vähemalt isiklikku rekordit. Kus seda siis veel teha kui mitte olümpial. Kui mõne rekordi veel alistan, siis on tore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles