Kohvik pakub ahjusooje küpsetisi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Suviste annab peagi avatava kohviku ruumidele veel viimast lihvi, puudu on ka veel kardinad ja vaip laste mängunurka.
Karin Suviste annab peagi avatava kohviku ruumidele veel viimast lihvi, puudu on ka veel kardinad ja vaip laste mängunurka. Foto: Dmitri Kotjuh

Koeru aleviku südames asuv roheline maja on saanud uue rentniku. Pealinnast maale kolinud Karin Suviste kavatseb veel sel suvel avada seal kohviku, mis pakuks värskeid küpsetisi juba varahommikul.

Väliselt ei reeda miski, et majas, kus varem asus nn mängude maja ja mis on kandnud ka Õlletare nime, avatakse paari nädala pärast hubane kohvik. Sisemus on teinud läbi aga märkimisväärse uuenduse. Kuigi Renta OÜ omanik Karin Suviste kinnitab, et kõik on alles pooleli, paistab ta silmist tegutsemisind ja põnevus, rääkides kardinatest ja istmekatetest, mida ta Tallinna tooma läheb.
Kui kõne alla tulevad ahjud, mis võimaldaks küpsetada, on Suviste häälest kosta lausa igatsust.


Ettevalmistused kohviku avamiseks on kestnud tema sõnul juba tükk aega. «Kaks ja pool kuud olen siin üksi remontinud, parandanud ja laudu restaureerinud nii palju kui võimalik,» rääkis ta. Suviste naudib võimalust omaette ja omas tempos tegutseda. Kuigi asjad võtavad seetõttu võib-olla veidi kauem aega, saab ta teha nii, nagu õigeks peab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles