Kauplusauto puhkab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autolahvka
Autolahvka Foto: Tiit Reinberg

MTÜ Kesk-Eesti Lafka andis teada, et kauplusauto on kuni 10. augustini suvepuhkusel.

Koigi vallas, kus kauplusel on neli peatuspuntki – Väike-Kareda, Sõrandu, Silmsi ja Keri, on puhkuseperiood korraldatud nii, et vald sõidutab kõiki soovijaid poodi ja tagasi. «Tuleb valda helistada ja leppida kokku aeg, millal poeskäik ette võtta,» sõnas Koigi valla sotsiaalnõunik Milvi Rudi. «Enamik inimesi püüab sel ajal küll ise hakkama saada, aga vajadusel oleme valmis aitama.»

Ta märkis, et Sõrandu elanikel on kõige raskem, sest seal sõidavad liinibussid harva. Igal suvel, kui ratastel kauplus puhkab, teavad inimesed seda ette ja Koigi vald on alati pakkunud võimalust inimesi poodi sõidutada. «Nüüd on elektriauto ka, nii et pole probleemi,» lausus Rudi.


Kauplusauto sõidab muidu teisipäeviti, kolmapäeviti ja reedeti ning peatub Änaris, Kirnas, Kolus, Karjakülas, Jändjal, Laupal, Arukülas, Põikveres, Ollepal, Villiveres, Äiamaal, Rauklas, Rikassaares ja Taikses. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles