Talupäevi näeb TV3st

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Minev
Pille Minev Foto: Teet Malsroos/SL Õhtuleht

22. juulil olnud avatud talude päeval käis Türi taludes ka TV3 võtterühm. Ettevõtmisest annab ülevaate saade «Mina elan siin», mis tutvustab kauneid talusid ja uudistab Järvamaa talusid ka seestpoolt. Ülesvõetud materjali näeb täna kell 19.30 TV3s.

Saate produtsent Piret Müürissepp sõnas, et võtterühm käis päeva jooksul viies talus, näiteks tõi ta Liiva ja Takkassaare talu. «Rääkisime juttu pererahvaga ja vaatasime, mis seal pakuti. Uurisime, kas noorem põlvkond on talu üle võtmas või linna kolimas, selgus, et vähemalt üks noortest jääb tallu või käiakse vähemalt abiks,» selgitas ta.
TV3 kodulehel on saate tutvustuses öeldud, et peategelased on üks või mitu inimest ja nende perekonnad. Oluline on peategelase lugu koha leidmisest kogukonnas ja tahtmine midagi korda saata üksinda või ühistegevuse kaudu.
Kolmandal hooajal on saade «Mina elan siin» TV3 eetris laupäeviti kell 19.30. Saatejuhid on Pille Minev ja Liis Lusmägi. Saatesarja toodab Alpi Film OÜ. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles