Olümpiareis mõjus võimsalt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deivi Šadeiko hinnangul mõjus kergejõustikustaadion algselt küll väga suurena, kuid seal viibides tundus kõik olevat otsekui peo peal ja kõiki alasid oli hea jälgida. Ent kui võistlema asus Jamaika sprindiäss Usain Bolt, võtsid Šadeikod parema ülevaate saamiseks appi ka binoklid.
Deivi Šadeiko hinnangul mõjus kergejõustikustaadion algselt küll väga suurena, kuid seal viibides tundus kõik olevat otsekui peo peal ja kõiki alasid oli hea jälgida. Ent kui võistlema asus Jamaika sprindiäss Usain Bolt, võtsid Šadeikod parema ülevaate saamiseks appi ka binoklid. Foto: P&G fotokogust

Firma Procter & Gamble kulul koos abikaasa Jaanusega nädal aega Londonis olümpiamelus veetnud ning vanima tütre Griti mitmevõistlusele kaasa elanud Deivi Šadeiko hindab kogemust igast küljest.

Millised on reisimuljed?


Reisist jäi võimas mulje. Kes iganes järgmine väljavalitu on, andku vaid tuld, karta pole midagi.
Kogu kampaaia oli hästi südamlik ja tore. Meie seas oli näiteks üks üle 60 aasta vanune Aserbaidžaani sportlase ema, kel oli see tõenäoliselt esimene võimalus tulla koduriigist väljapoole. Tal oli kaasas oma riigi saatja, kes tõlkis ja viis käekõrval sinna, kuhu vaja.


Kuidas möödusid teie päevad?


Kahel päeval järgisin kampaania programmi: käisime rahvusgaleriis ja ilusalongis. Üks päev oli meil jäänud täiesti vabaks, linnaga tutvumisel alustasime Londoy Eye'st (vaateratas), käisime ära Westminster Abbeys (kirik) ja nägime ära ka Buckinghami palee. London on tõeliselt aukartustäratav, samas kihvt linn.
Päevadeks, mil Grit võistles, olid meil piletid. Staadion paistis algselt küll väga suur, kuid seal viibides tundus kõik olevat otsekui peo peal.
Kui ikka Bolt (Jamaica sprinter Usain Bolt – toim) tuli staadionile, kasutasime binokleid, kuid üldiselt oli alasid, näiteks jookse, visuaalselt hea vaadata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles