Motopidu tegi rekordi

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel mootorratturite Alempoisi motopeole Türile Kihli krossikeskusse kogunes nii osalejaid kui ka pealtvaatajaid rekordhulk.

Alempoisi asepresident Aivo Rõõmussaar täpsustas, et rattureid oli Kihlis üle 350, mida on poolsada rohkem kui eelmine kord. «Välisriikidest tuldi kohale Soomest, Lätist ja lausa Jaapanist,» lisas ta.


Kui motomeeste kolmepäevasel üritusel käib aastati ikka sama rahvas, oli Alempoisi klubi liikme Valdo Järve ütlust mööda tänavu meeldivalt palju ka pealtvaatajaid. «Tuldi vaatama nii esimest korda Türil rahvale pakutud trikimootorratturite ehk Stuntriderite sõud, jälgima läbi linna kulgevat motoparaadi kui ka Kihli lihtsalt uudistama,» ütles ta.


Järve märkis, et Alempoisi motopeo paigaks Kihli krossirajal pidasid motomehed tavapäraseid mänge-võistlusi, käisid saunas, nautisid ansamblite esinemisi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles