Koeru lauatennisepaar võitis pronksmedali

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel pühapäeval Viljandis olnud Eesti noorte meistrivõistlustel lauatennises tulid koerulased Silver ja Kaspar Kruusalu noormeeste paarismängus pronksmedalile.


Koeru lauatennisistide treener Urmas Virves sõnas, et vennad Kruusalud sattusid poolfinaalis kokku hilisema võitjapaari Toomas Libene ja Dalius Kregzdega Narvast, kellele nad vastu ei saanud. «Teistsuguse paigutuse korral oleks olnud võimalus tulla teisele kohale,» lisas ta.


Üksikmängudes tuli Kaspar Kruusalu viiendaks ja Silver Kruusalu jäi 15. kohale. Virves hindas vendade mängu heaks. Hinnangul oleks Kaspar võinud kõige rohkem tulla neljandaks. «Kaspar on ju kuni 15aastastest poistest lauatennise laste GP-sarja liider,» selgitas ta. «Laupäeval ongi Paikusel sarja järjekordne osavõistlus ja et konkurendid on Kasparile tihedalt kandadele astumas, on iga võistlus oluline.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles