Anna küla tondilossi ootab lammutus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne kuu pärast on Anna küla tondiloss lammutatud ja järgmisel suvel peaksid lapsed seal juba jalgpalli mängima.
Mõne kuu pärast on Anna küla tondiloss lammutatud ja järgmisel suvel peaksid lapsed seal juba jalgpalli mängima. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi Anna küla rahvas on viimastel aastatel pidanud tähtsaks, kuidas ümbruskond välja näeb, seostub võõrastele küla ikkagi vaid lagunenud kortermajaga, mis Tallinna–Tartu maanteele ära paistab.

 «Kui ütlen kellelegi, et elan Anna külas, küsitakse kohe, kas seal, kus on see hästi jube maja,» tunnistas ka külavanem Karin Seema.

Kuuldes, et esmaspäeval valis Paide vallavalitsus lagunenud kortermaja lammutaja välja ja aasta lõpuks peaks tondilossi asemel paistma lage plats, ei soostunud Seema esiti seda uskuma, sest oma muret on annalased kurtnud aastaid.

Paide vallavanem Veljo Tammik ütles, et kortermaja lammutamiseks tegi odavaima pakkumise OÜ Androver, kes küsib tööde eest natuke alla 20 000 euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles