Euroopas sündis rekordeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Piirimäe
Kätlin Piirimäe Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Nädal tagasi Sloveenias Lubljanas olnud juunioride Euroopa klubide karikavõistlustel püstitas Koigi neiu ja Paide gümnaasiumi kümnendik Kätlin Piirimäe kaks isiklikku rekordit.

Eestit esindas karikavõistlustel Lääne-Virumaa kergejõustikuklubi Rakvere Vike, mille neidude rühma oli kaasatud ka Piirimäe.

Kätlini ema Külli Tambre andis teada, et Kätlin võistles kuulitõukes ja kettaheites. «Võistlust võib pidada kordaläinuks, sest Vike sai teise koha, seda Türgi järel ja Itaalia ees,» ütles ta.

Tänavustel karikavõistlustel võtsid Eesti neiud A-grupis mõõtu seitsme riigi eakaaslastega.

Kettaheites püstitas Kätlin Piirimäe uueks isiklikuks rekordiks 45.15, mis andis kolmanda koha. Kuulitõukes tuli neljakilose kuuliga uueks isiklikuks 15.22 ja teine koht.

Külli Tambre hinnangul näitavad tulemused, et Kätlin on treenides õigel teel. «Tuli igati kasuks, et kohapeal olid võistlemiseks soodsad tingimused,» lisas ta.

Et 2011. aastal võitsid Eesti neiud B-grupis esikoha, said nad selleks aastaks koha kõrgliigas.

Kätlin Piirimäe võistleb hooaja ühe viimase suurema välivõistlusena täna Karksi-Nuias heitealade Balti maavõistlusel. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles