Orienteerujad selgitasid meistreid

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval Raplamaal Keava mägedes olnud 33. Järvamaa orienteerumise tavaraja  meistrivõistlustel selgusid lisaks maakonna meistritele ka Raplamaa ja Tallinna paremad.

Orienteerumisklubi JOKA president Paul Poopuu sõnas, et ühisvõistlus aitas konkurentsi tihendada.


Poopuu lisas, et meeste põhirajal startis 7,2 km ja 24 kontrollpunktiga rajale 25 meest. «Järvamaa meister selgus tasavägises heitluses,» selgitas ta. «Ilmselt kõigi aegade napima, vaid sekundilise eduga võitis kuldmedali Jaan Tarmak, kes edestades veel juunioride vanuseklassi kuuluvat Erkki Pelljat. Kolmas koht kuulus üle aastate taas orienteerumisradadel võistlevale Tiit Poopuule.»


Naiste põhiklassis domineerisid Raplamaa naised. «Järvamaa meistrikuld kuulus Sigrid Ruulile,  hõbedale jooksis end Kelli Keevend,» sõnas Poopuu.


Noorteklasside võistlus oli ühtlasi ka Eesti noororienteerujate karikavõistluse üks etapp. Poopuu ütles, et tüdrukute N16 arvestuses tegi hea jooksu Evely Kaasiku, kes oli rajal selgelt kiireim. «Poiste M16 klassis edestas koduseid konkurente ja tuli maakonna meistriks Martin Liidlein, jättes Jorma Valgele hõbemedali.»


Naiste N40 klassis suutis kõiki konkurente edestada Siiri Poopuu. Järvamaa meistrivõistluste arvestuses järgnesid Rita Ojala ja Anu Pallon.


Meeste M40 klassis kuulus meistrikuld Gert Saamannile, järgnesid Allan Anniste ja Vahur Palu. Meeste M50 klassis võitis Raul Laas Paul Poopuu ja Aimur Raudsepa ees.


Järvamaa meistrid orienteerumissprindis selguvad 19. mail Paide ühisgümnaasiumi ümbruses. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles