Võrdõigusvolinik tuleb inimeste muresid kuulama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrdõigusvoliniku kantselei kutsub inimesi täna Paidesse tasuta nõustamisele. Lisaks on Järvamaa arenduskeskuse korraldatud ettevõtlusnädalal võimalik kuulata võrdõigusvolinik Mari-Liis Sepperi avalikku loengut «Kasu ja uuendus võrdõiguslikkusest».

Kui seni on võrdõigusvolinik võtnud inimesi nõustamiseks vastu vaid Tallinnas, siis sellest aastast saavad ka teiste maakondade elanikud parema võimaluse oma murest rääkida. «Siiani on kõik soovijad saanud voliniku kantseleisse pöörduda e-kirja või telefoni teel ja see võimalus on jätkuvalt, kuid sageli on inimestel oma lugu rääkida kergem, kui nad saavad seda teha silmast silma,» selgitas võrdõigusvolinik Mari-Liis Sepper.

Nõustamisele oodatakse eelkõige neid, kes on kogenud, et neid on tööelus või muus olukorras asetatud ebasoodsasse olukorda nende soo, lapsevanemaks olemise, rahvuse, vanuse, nahavärvuse, usundi, puude või seksuaalse identiteedi tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles