Teeme Ära talguliste arv ületas 12 000 piiri

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud Kabala pargis.
Talgud Kabala pargis. Foto: Reinika Tatter

Üle Eesti on käesoleva nädala seisuga registreeritud juba 1593 talgut, millel osaleb 12 073 inimest, Järvamaal on kirja pandud enam kui 80 erinevat talgupaika.

Juba teist aastat saavad kõik talgulised registreerimisel endale talguhundi passi, Teeme Ära talgupäeval kaasalöömist tähistava tunnuskirja, mis avab ühtlasi juurdepääsu talgupäeva partnerite eripakkumistele. Talguhundi passi saamise juhised leiab talguveebist, samasse lisanduvad ka talgupäeva partnerite eripakkumised. Muuhulgas on passi omanikele rongisõit talgunädalal poole hinnaga, samuti kehtib talgulistele 50protsendiline hinnasoodustus kõigil Simple Express bussiliinidel.

Praegu käib aktiivselt Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele, kes on oma talgud talguveebi kirja pannud. Endiselt saab kirja panna ka talguid, nii et kõik inimesed, kogukonnad, asutused ja ettevõtted, kes soovivad aktiivselt kaasa lüüa 7. mail peetaval üle-eestilisel Teeme Ära talgupäeval, saavad sellest märku anda talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles