Jaaninädal Järvamaal: peksmised, purjus juhid ja kiiruseületajad

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühade arvelt pikenenud nädalavahetusel oli politsei üle riigi tööl suurema koosseisuga kui tavapäraselt. Lääne Prefekuuri pressiesindaja Ruth Vilusaar ütles, et jaanipühade ajal pööras politsei tähelepanu võimalike joobes juhtide väljaselgitamisele ja nende liiklusest eemaldamisele. Lisaks korra hoidmisele liikluses pöörati suuremat tähelepanu ka jaanituledel toimuvale ja avalikule korrale üldisemalt.

 

Väljakutsete poolelt oli jaanipühade aeg Vilusaar sõnul võrreldav tavapärase nädalavahetusega. Viis väljakutset olid kõik seotud inimeste omavaheliste tülidega, kus ei piirdutud enam sõnadega.

Maakonna erinevates piirkondades kontrolliti sõidukijuhtide tervislikku seisundit ja rahustati liiklust. Kontrolli käigus tuvastati 12 juhil alkoholi tarvitamise tunnused, neist ühel korral oli tegemist kriminaalse joobega. Lisaks avastas politsei 74 kiiruseületajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles