Eesti parimat magustoitu saab Põhjaka restoranist

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakiri KÖÖK pani kokku edetabeli, mis annab ülevaate Eesti restoranides pakutavatest magusroogadest. Esikohale platseerus Põhjaka mõisarestoranis pakutav Pavlova kook.

Astelpajukreemiga Pavlova on korduvalt Eesti tipprestoranide edetabelisse valitud  Põhjaka menüüs püsinud juba neli aastat ning on klientide seas väga hinnatud.

Teine magusroog, mille pärast maiasmokad lähemalt ja kaugemalt Põhjakale sõidavad, on napoleoni kook.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles