Väätsa ootab abilisi järeltalgutele

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud Väätsa vallas, rabasse laudtee ehitus
Talgud Väätsa vallas, rabasse laudtee ehitus Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üle-eestilisel talgupäeval Teeme ära 2017 võeti Väätsa vallas ette mahukas ülesanne - enam kui 200 talgulise abiga oli plaan rajada rabasse 2km pikkune laudtee ja suuresti see ka õnnestus. Veidi jäi lõppeesmärgist siiski puudu ning seetõttu korraldataksegi pühapäeval rabas jätkutalgud.

"Head sõbrad, talgupäeval sai tehtud suur-suur ja tänuväärne töö! Kõige raskem ja pikem ots on valmis. Küll aga on vaja veel tublisi lisakäsi, et viimane lihv ning jõupingutus teha, lõpetamaks laudtee ehitus," kutsub vald oma Facebooki lehel abilisi.

Kõiki, kes soovivad laudtee valmimisele kaasa aidata, oodatakse pühapäeval, 21. mail kell 10 rappa, et vajalik materjal rajale viia ning see laudteeks ehitada.

Kotku raba läbivat 2,7 km pikkust matkarada külastab aastas sadu inimesi, laudtee puudumine muudab rabas liikuvad inimesed pinnasele koormavaks. Samuti saab valmiv laudtee olema Paide ja Türi inimeste ning haridusasutuste jaoks ümbruskonnas lähim õppe- ja raba nautimise paik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles