Tallinna-Tartu maantee õhtusel tipptunnil juhtus nelikavarii

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Eile õhtul juhtus Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Järvamaal Annas liiklusõnnetus.

Tallinna poolt tulnud ja Annas vasakpöörde võimalust tankla poole oodanud Chevroleti juht, 44aastane Kaire, jäi vastutulevate masinate pärast seisma. Tema taga sõitnud 24aastane Kristjan märkas aga Chevroleti liiga hilja ja üritas enda juhitud Mazda 3-ga otsasõitu vältida. Mees jõudis küll vasakule poole keerata, aga riivas siiski Chevroleti.

Vastassuunas põrkas Mazda kokku vastu liikunud veoautoga Volvo, mille roolis oli 33aastane Denis, saadud löögist lendas Mazda taas vastu Chevroleti ja siis omakorda veel vastu Tartupoole liikunud Mazda 6-te, mida juhtis 24aastane Marek.

Keegi liiklusõnnetuses vigastada ei saanud. Kahe sõiduauto vigastused olid niivõrd kerged, et nendega sai koheselt edasi sõita, õnnetuse põhjustanud Mazdale tuli aga järgi kutsuda treilerauto. Pärast kohapeal tehtud kiiret remonti oli võimalik ka veokiga edasi liikuda. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles