Hotspordi võimlejaid saatis edu

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Tallinnas olnud Eesti spordiseltsi Kalev lahtistel meistrivõistlustel rühm­võimlemises tuli spordiklubi Hotsport LasteValik rühm 16 rühma konkurentsis esimeseks.


Hotspordi juhataja ja peatreener Taimi Ainjärv täpsustas, et LasteValik rühm sai laste B-klassis esikoha 16,7 punktiga. «B-klass tähistab vabariiklikku taset ja lasteklassis võistlevad 10–12aastased rühmvõimlejad,» lisas ta.
Hotspordi MiniValik rühm sai mini B-klassis 11 rühma seas 16,35 punktiga neljanda koha. «Miniklassis võistlevad 6–9aastased rühmvõimlejad,» märkis Ainjärv.


Lisaks sai Paide tüdruk Deelia Jõgi võimlemisklubi Piruett rühma Kadrill koosseisus laste A-klassis kolmanda koha, kogudes 16,95 punkti.
Ainjärv lisas, et Pirueti rühma Kadrill treener on Ireen Tarm. «A-klass, kuhu kuuluvad 10–12aastased rühmvõimlejad, tähistab rahvusvahelist taset ja seal võistlejaid oli ka Venemaalt,» selgitas ta. «Laste A-arvestuses võistles üheksa rühma.» (JT)

TEAVE
Eesti spordiseltsi Kalev lahtised meistrivõistlused rühmvõimlemises
Hotsport LasteValik, Stella Themas, Elena Siitas, Keiti Pommer, Johanna Tuisk, Signe Kreim, Merlin Avent, Anna Maria Mets ja Rosete Köhler. LasteValik rühma treener on Taimi Ainjärv.
Hotsport MiniValik: Anette Toom, Eliise Randmaa, Ingre Tammik, Hanna Grete Pellja, Marili Orro, Mari Einmann ja Irmeli Jasson. MiniValik rühma treenerid on Avelin Kalvik ja Taimi Ainjärv. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles