Ministeerium: muuseumi kinni ei panda

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide raekotta kogunenud poolesajale Järvamaa muuseumi pärast südant valutavale inimesele jagasid selgitusi kultuuriministeeriumi asekantsler Anton Pärn (vasakult), Paide linnavolikogu esimees Kersti Sarapuu ja Järvamaa muuseumi direktori kt Valev Väljaots.
Paide raekotta kogunenud poolesajale Järvamaa muuseumi pärast südant valutavale inimesele jagasid selgitusi kultuuriministeeriumi asekantsler Anton Pärn (vasakult), Paide linnavolikogu esimees Kersti Sarapuu ja Järvamaa muuseumi direktori kt Valev Väljaots. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi Paide linnajuhid on põhjendanud Järvamaa muuseumi juhtimise oma õlule võtmist sellega, et muidu pannakse muuseum kinni, kinnitas eile rahvaga kohtunud kultuuriministeeriumi asekantsler Anton Pärn, et seda ei juhtu.

Pärast kaks tundi küsimustele vastanud asekantsler Anton Pärn teatas, et kui linn pole koostööst huvitatud, siis Järvamaa muuseumi sulgemine ei ähvarda.

Pärn ütles, et ministeeriumil pole Järvamaa muuseumi tarvis plaani B, vaid ta on keskendunud üksnes koostööle Paide linnaga.

Pärn kinnitas, et muuseumi sulgemise hirmud on põhjendamatud ja kui koostööst ei peakski asja saama, jätkuvad arutelud, mis vormis Järvamaa muuseum edasi tegutseb, kuid kinni seda ei panda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles