Teisipäevane Järva Teataja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*364 Ambla elaniku ei jäänud pealt vaatama, kuidas volinikud Tapaga liitumisele pidurit tõmbavad, vaid esitas volikogule eelnõu lõpetada ühinemisläbirääkimised. Üks allkirjade kogumise eestvedaja Reimo Kaasiku on rahul, et ajal, mil Eestis räägitakse võimu koondumisest kitsa ringi inimeste kätte, toimib Amblas tõeline kodanikuühiskond.


* Möödunud nädalavahetusel juhtus Järvamaal mitu avariid, mille tagajärjel peavad inimesed haiglavoodis lebama.

* Nii nagu Jalaxis toob päkapikk kõigile 160 töötajale soki sisse üllatusi, saavad tänavu jõulupeo asemel kingituse ka Konesko töötajad. Kuidas loovad töötajatele jõulumeeleolu kaubandus- ja teenindusettevõtted ning mida meenutab hea sõnaga põllumajandusettevõtte juht, seda on lugeda majandus leheküljelt.

* Mõnikord tuleb patrullis käival politseinikul lahendada peretüli või tõsta toast välja mõni napsitaja, kellest võõrustaja enam lahti ei saa. Ent neli tundi jalgel võib mööduda ka rahulikult, ilma ühegi väljakutseta.

* Kui ajad isiklikul «Vargamäel» on rasked, kordab raadio- ja telesaatejuht Meelis Kompus sureva Krõõda sõnu poeg Indrekule: «Vargamäel pole halastust, Vargamäel peab.» Nii detsembri kui ka jaanuari vabad tunnid veedab Meelis Kompus Gonsiori tänava maja kaheksanda korruse stuudios ja loeb kõva häälega «Tõde ja õigust» . A. H. Tammsaare muuseum Vargamäel juhataja Aune Suve meenutas, et anonüümseks jääda sooviv vene keelt kõnelev härra sai suvel imestust tunda, kui selgus, et suurteos «Tõde ja õigus» polegi eestlastele kuulatavana kättesaadav. Praegu on «purgis» pool esimest osa.

* Meeldiva ootamatusena saabus laupäeval Lõuna-Järvamaa lasteabiühingu MTÜ Oisu Perekodu kontole raha IT- firmalt Net Group suunitlusega toetada perekodu autoostu.

* Nädalavahetusel Koigi võimlas olnud Eesti vibulaskmise sisekarikavõistluste finaaliga lõpetas viburahvas oma spordiaasta, kuid sätib juba tulevikuplaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles