Ambla mängumasin jäi Kalevile alla

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla SK vs BC Kalev/Cramo Paide E-Piima spordisaalis.
Ambla SK vs BC Kalev/Cramo Paide E-Piima spordisaalis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ambla SK (II liiga) alustas tänaõhtust Eesti korvpalli karikavõistluste veerandfinaalkohtumist eduliselt: kümnest reeglitega ettenähtud kolmepunktiviskest kõmmutati sisse kuus ning vastaseks olev BC Kalev/Cramo (ML) oli 0:18 taga.

Vaatamata sellele, et amblalaste poolt oli nii publik (vähemalt häälekam osa neist) ja tantsutüdrkud, sulas meeskonna edu avaveerandi lõpuks (viik 30:30). Edasine oli juba Kalevi teha ning lõputablool seisid numbrid 97:70.

BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak leidis, et Ambla oli saadud 70 punktiga tubli vastane. Treeneril jätkus kiitust ka oma hoolealuste kohta, kes esimese kolme veerandajaga tegid visatud 79 punktiga superhea esitluse ja hoidsid vastased 31-32 punkti peal. «Mehed olid valmis,» hindas ta.

Paide E-Piim spordihallis alustasid korvpalliõhtut BC Rakvere Tarvas ja Valga/Maks & Moorits. Sellest paarist väljus võitjana Tarvas (81:65).

Eesti korvpalli karikamängude poolfinaalis lähevad vastamisi Rakvere Tarvas ja BC Kalev/Cramo ning TYCO Rapla ja Tallinna Kalev. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles