Laureaadid selguvad nädala pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kultuurikeskus. Pildil direktor Ülle Müller.
Paide kultuurikeskus. Pildil direktor Ülle Müller. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa noorsoo-, kultuuri- ja spordipreemiate kandidaatide esitamine lõppes 28. detsembril kell 15, mis ajaks laekus ettepanekuid ligi 30 isiku ja kollektiivi tunnustamiseks.

Järvamaa omavalitsuste liidu teatel esitati noorsoopreemiale üheksa taotlust. Aktiivse noore preemiale kandideerivad Gertrud Alatare, Tarvi Roos ja Carolyn Mets ning noorsootöötaja preemiale Kati Nõlvak, Pille Saviste, Tiia Mänd, Reelika Lepik, Jane Laus ja Helen Trug.

Spordipreemia taotlusi ootas omavalitsuste liit spordiedendaja preemia kategoorias. Sellele tiitlile kandideerivad Urmas Virves, Andres Siilak, Toomas Aan, Taiga Laur ja Vello Talviste.

Parim mees, parim naine, parim noor ja parim kollektiiv selguvad Järvamaa spordiliidus punktisüsteemi alusel. Lisaks spordiedendaja preemiale rahastab omavalitsuste liit ka aasta meessportlase preemiat.

Kultuuripreemiaid annab omavalitsuste liit välja kolmes kategoorias. Aasta kultuurielu edendaja preemiale kandideerivad Rita Laanetu, Marika Kuusik ja Annely Läänesaar.

Enim nominente on kultuurihoidja kategoorias: Kaie Altmets, Tiina Kivimäe, Valev Väljaots, Ulvi Part ja Ants Oidekivi.

Parima kollektiivi preemia kandidaadiks on esitatud segarahvatantsurühm Seltskond Vilistlased ja ansambel Naized. Eesti kultuurkapitali preemiale Kultuuripärl kandideerivad Ülle Müller, Tiina Kivimäe ja Kalju Kertsmik.

Preemiate pidulik kätteandmine on 11. jaanuaril Koeru kultuurimajas. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles