Järvamaa turismiettevõtjad lähevad messile

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anneli Kenk

Eesti Näituste paviljonides 15.–17. veebruarini kestval turismimessil «Tourest 2013» on teiste maakondade seas esindatud ka Järvamaa.

Eesti siseturismi hallis asuv Järvamaa väljapanek mahutub tänavu 20 ruutmeetrile, mille kujunduses on kasutatud linast kangast ja maakonna rahvarõivaste triibustikku.

Järvamaa turismiinfokeskuse infokonsultandi Piret Sihveri andmetel osalevad messil Türi muuseum, Eesti ringhäälingumuuseum, Eesti piimandusmuuseum, Järvamaa muuseum, Ajakeskus Wittenstein, SA Paide spordi ja tervisekeskus, Eivere mõis, A. H. Tammsaare muuseum Vargamäel, Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus, Järva Arengu Partnerid, Kilplaste küla teemapark, Vao külalistemaja, Koeru viburada, Matkapesa, Järvamaa giidide ühing, Järvamaa turismiinfokeskus ja Türi vald.

Piret Sihver märkis, et turismiinfokeskus tutvustab uusi trükiseid, nagu Leaderi tegevusgruppide toel valminud Järvamaa uus turismikaart ja Keskkonnainvesteeringute Keskuse rahastusel ilmunud «Liikumine looduses Järvamaal». «Tavaliselt tulevad kõik ettevõtjad messile uute trükistega, usutavasti tänavugi,» lisas ta.

Järvamaa ettevõtjate messil olekut toetavad Leaderi tegevusgrupid Järvamaa Arengu Partnerid ja Lõuna-Järvamaa koostöökogu.

Messi peakorraldaja on Eesti turismifirmade liit. Ürituse avab majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Reedel, 15. veebruaril ja laupäeval, 16. veebruaril on mess avatud kella 10st 18ni ning pühapäeval, 17. veebruaril kella 10st 16ni

Sissepääs maksab üksikkülastajatele 1,60 ja perepilet 2,60 eurot..

Lisainfo: www.tourest.eu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles