Teater toob meestekomöödia Albusse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paarisuhted, nende puudumine, tekitamine ja alalhoidmine on ilmselt aegade algusest saati olnud üks lemmikteema nii igapäevavestlustes, kunstis kui  ka ajakirjanduses.

Sõprusest ja armastusest kõneleb ka Rakvere teatri komöödia «Meie, mehed», mis reedel, 22. veebruaril kell 19 etendub Albu rahvamajas.

Rakvere teatri reklaamijuht Kristo Kruusman lausus, et vaatajate ette jõuab üks esmapilgul tavaline pilt kooselust. On kaks inimest. Üks käib tööl, mängib õhtuti sõpradega pokkerit, ei korista enda järelt, sööb, mis kätte juhtub, ega hooli kokkulepetest.

Teine käib samuti tööl, aga suudab pärast väsitavat tööpäeva veel kodused toimetused korda ajada, valmistab kaaslasele maitsvaid toite, koristab ja kasib, on hoolitsev ja tähelepanelik.

Kruusman ütles, et kui Neil Simoni ühes kuulsaimas komöödias muudab sama olukorra naljakaks tõsiasi, siis siinses paarisuhtes ei tegutse mitte mees ja naine, vaid kaks meest – Oscar ja Felix. «Ei, tegu ei ole tänase Eesti pruudipõuale lahendusi toova looga – see on lugu kahest mehest, kelle naised on nad maha jätnud ja kes olude sunnil on kokku kolinud. Meeste sõprus peaks ju olema üle kõige ja kui sõber hätta satub, siis tuleb teda aidata,» selgitas ta.

«Meie, meeste» peaosalisi kehastavad Eduard Salmistu ja Tarvo Sõmer, teistes rollides Ülle Lichtfeldt, Eili Neuhaus, Volli Käro, Heigo Teder ja Toomas Suuman, lavastas Toomas Suuman. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles