Stipendium ootab toetajaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa noore spetsialisti stipendiumi väljaandmiseks on kõik oodatud kirjutama alla hea tahte leppele järgmisel reedel kell 11 Järva maavalitsuse kolmanda korruse saali.

SA Järvamaa Kogukonnafond annab stipendiumi välja kuuendat korda ning selle on siiani saanud kaheksa noort. «Paljud stipendiumi väljaandmist toetavad eraisikud, organisatsioonid ja ettevõtted peavad Järvamaa arengule oluliseks hakkajate ja haritud noorte olemasolu,» ütles sihtasutuse nõukogu esimees Valev Väljaots.

Väljaots märkis, et kuna stipendium võiks olla rohkem suunatud ettevõtlusvaldkonna spetsialistidele, ootab nõukogu nii annetajaid kui ka taotluse esitajaid rohkem meie ettevõtete ja ettevõtjate seast. Hea tahte leppele allakirjutamine on tunnustussündmus kõikidele annetajatele. Annetuse saab teha SA Järvamaa Kogukonnafondile a/a 221023628002. Vaata ka www.annetuskeskkond.net. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles