Andeka lapse stipendiumi sai 15 noort

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24. veebruaril toimuval Eesti vabariigi 95. aastapäeva kontsert-aktusel Paide raekojas antakse kätte sihtkapitali Andekas Laps stipendiumid. Tänavu on laureaate 15.

Laureaatide hulgast võib leida tublisid Paide linna sportlasi ja kooliõpilasi. Nominente andeka lapse stipendiumile oli 27. Stipendiumiga kaasneb rahaline preemia. Vaata nimekirja SIIT.

Sihtkapitali Andekas Laps nõukogu esimehe ja Paide linnavolikogu esimehe Tarmo Alti sõnul soovitakse eelkõige tunnustada laste andekust. „Nõukogu võttis eesmärgiks pöörata tähelepanu just andekusele ja pealehakkamisele. Üksnes andekusest ei piisa, vaid oluline on ka oskus ja töökus, et oma andekust ära kasutada ja seeläbi häid tulemusi saavutada. Tänavused laureaadid on mõlemat – nii andekad kui ka visad oma talenti rakendama ja tõestanud oma andekust ka tulemustega,“ selgitas Alt laureaatide valikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles