Noored laulavad südamest

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasma

Täna kell 15 algab Paide kultuurikeskuses omaloominguliste laulude võistlus «Südamelaul 2013».

Korraldaja Eve Siilak lausus, et ligi kolmetunnisel konkursskontserdil kõlab 32 omaloomingulist laulu peaaegu 50 noore laulja ja pillimängija esituses. Võistlevad noored autorid Viljandi-, Põlva-, Pärnu-, Lääne- ja Järvamaalt ning suurematest linnadest – Tallinnast ja Tartust.

Kõige noorem laulukirjutaja on 9aastane Viljandi tüdruk. Järvamaa on esindatud nelja noore autoriga. Konkursil ei ole lubatud kasutada fonogramme ega elektripille, saatepillidena näeb-kuuleb lisaks tavapärasele klaverimängule veel kitarri, viiulit, klarnetit, tšellot, kellamängu ja löökpille.

Noorte omaloomingut kuulab žürii koosseisus Villu Veski, Tiina Kivimäe ja Tarmo Kruusimäe, kes kuulutab välja konkursi peaauhinna, kategooriate parimad ning jagab eripreemiaid. Ka südamelinn Paide leiab konkursil oma laululooja ja jagab tunnustust. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles