Türi Kodus jätkuvad sisetööd

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Hoolekandeteenused esindaja Meelis Kattai valmistub panema materjale torusse, mis tsementeeritakse üheskoos kodumaja elutoa põrandasse. Üle 2,9 miljoni maksev Türi Kodu valmib mais.
AS Hoolekandeteenused esindaja Meelis Kattai valmistub panema materjale torusse, mis tsementeeritakse üheskoos kodumaja elutoa põrandasse. Üle 2,9 miljoni maksev Türi Kodu valmib mais. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile Türi Kodu sarikapeol ütles ehitajate, Eston Ehituse ja Nordecon esindaja Viljar Laidvee pärast sarikapärja saagimist, et keerulisem järk kümne kuuekohalise maja ehitamisest on läbi ja ees on vaid paar-kolm kuud sisetöid. Üle 2,9 miljoni maksev Türi Kodu valmib mais ja on mõeldud psüühilise erivajadusega inimestele.

Tulevase kodu peatse valmimise üle rõõmustasid ka sarikapeole toodud Ravila hoolekandeküla elanikud. Nad esitasid selleks puhuks kirja pandud häid soove, mis algasid sõnadega: «Meie väike Türike, asub keset Eestimaad, ootab meid seal rõõmuga, peagi meie koduks saab...»

Head sõnad koos ajalehtedega Järva Teataja ja Türi Rahvaleht pandi torusse ning tsementeeriti üheskoos kodumaja elutoa põrandasse.

Türi abivallavanema Üllar Vahtramäe ütlust mööda saab kevade koduna tuntud Türi nüüd justkui veel ühe kodu ja ta loodab, et rahvas võtab väga heas asukohas – linna ääres metsa sees asuvad majapidamised hästi vastu.

Türi päevakeskuse juhataja Kalle Nõmmik tervitas konkurente ja ootab aega, kui ehitajad haamri ja saega ka nende maja kallale asuvad.

AS Hoolekandeteenused personalijuht Jane Etverk andis teada, et järgmise nädala algul selgub Türi Kodu juht ja tegevusjuhendajate konkursile on saabunud 25 sooviavaldust, nendest 23 Paide ja Türi kandi inimestelt. 21 töökoha saavat tegevusjuhendajat selgub mais. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles