Raadio 2 tuleb Paidesse sünnipäeva pidama

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: R2

Sel kevadel täitub Raadio 2-l kahekümnes tegevusaasta ja pidusid tuleb sel puhul kaugelt rohkem kui üks.

Eesti Rahvusringhäälingu meediasuhete juht Anneli Tõevere-Kaur teatas, et märtsi ja aprilli jooksul käivad Raadio 2 tegijad läbi 12 linna ja korraldavad paarkümmend suurejoonelist pidu.

Paide kultuurikeskuses on see pidu 27. aprillil. «Et Raadio 2 levib üle Eesti, teemegi kohe päris mitu pidu ja käivitame Raadio 2 sünnipäevatuuri,» ütles jaama peatoimetaja Henry Kõrvits. «Pidudel kõlab muusika, mida mängivad Raadio 2 saatejuhid ja diskorid ja mida kümned tuhanded raadiokuulajad iga päev kannatlikult ootavad: DJ Critikal, Raul Saaremets, Grind, Paul Oja, Nestor ja Morna.»

Kõrvits lisas, et saated «Röntgen», «Tjuun In», «Bashment FM», «Tallinn Express» ja paljud teised tulevad seekord mitte raadio kaudu, vaid nii-öelda omal jalal kohale.

Et igal peol on erinevad raadiotegijad, soovitas Kõrvits oma kodukohale kõige lähemal peetava peo kavaga end kurssi viia. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles