Sotsid pakuvad linnapeaks Alo Aasmad

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnapea Kaido Ivask (vasakul) ja Alo Aasma.
Paide linnapea Kaido Ivask (vasakul) ja Alo Aasma. Foto: Erakogu

Paide Sotsiaaldemokraadid tegid eile Alo Aasmale ettepaneku asuda erakonna linnapeakandidaadiks Paides. Sotside nimekirjaga ühinema kutsutakse kogu Aasma juhitud valimisliitu Tuleviku Paide.

«Et Paide pääseks vaiksest hääbumisest, vajame hädasti jõulist pealehakkamist ja uusi ideid. Alo Aasma on noor Järvamaal tegutsemisele pühendunud mees,» ütles SDE Paide osakonna esimees Priit Põder. «Sotsiaaldemokraadid on Aasma juhitud Tuleviku Paidega neli aastat linnavolikogus kõrvuti aktiivsed olnud. Sihipäraselt koos tegutsedes oleme võidelnud lasteaiaõpetajate palgatõusu ning noorte vaba aja sisustamise ja mitmekesistamise eest,» lisas Põder.

Alo Aasma on töötanud Paide linnavalitsuses ametnikuna ja olnud aktiivne volikogu komisjonides. Ta töötab SA Paide Halduses arendus- ja hankejuhina ning ühisgümnaasiumis ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajana. Aasmal on magistrikraad Tartu Ülikoolist majanduse erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles