Priit Värk: ei toeta Tuleviku Paide ühinemist sotsidega

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Värk.
Priit Värk. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja


Valimisliidu Tuleviku Paide liige Priit Värk teatas, et tema on Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga ühinemise vastu.

Värk kommenteeris, et tema jaoks tuli hommikune uudis läbirääkimistest sotsidega justkui välk selgest taevast. "Ma olin küll teadlik kuulujuttudest, et Alo ja sotsid flirdivad omavahel mõttega, et esimesest võiks saada sügisestel kohalike omavalitsuse volikogu valimistel linnapeakandidaat, kuid kogu valimisliidu ühinemisest polnud varem keegi sõnagi kõssanud."

Küsimusele, kas tuleval sügisel valimisliit läheb taas oma koosseisuga välja või ühinetakse sotsidega, vastas Värk, et tema isiklikult kardab tänaste uudiste valguses ja lisaks silmas pidades asjaolu, et mitmetel liikmetel on töö ja kooliga käed-jalad tegemisi täis, siis pigem neil valimistel Tuleviku Paide välja ei lähe. Ent kuna lõplikult ei ole midagi otsustatud jättis Värk otsad lahti,

Valimisliitu Tuleviku Paide nimekirjas kandideeris möödunud valimistel 13 noort ning üheskoos koguti 271 häält, mis tähendas ühte kohta Paide linnavolikogus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles