Vald toetab noori sportlasi teel Rio de Janeiro olümpiale

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külli Tambre, Kristjan Kõljalg, Kert Piirimäe ja Kätlin Piirimäe.
Külli Tambre, Kristjan Kõljalg, Kert Piirimäe ja Kätlin Piirimäe. Foto: Ene Pedak

Täna allkirjastasid MTÜ Koigi Kergejõustikuklubi juhatuse liige Külli Tambre ja Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg sponsorlepingu teel Rio de Janeiro-sse.

Sponsorlepingu eesmärgiks on toetada Kätlin ja Kert Piirimäe sportlikke ettevalmistusi jõudmaks Eestit esindavate sportlastena 2016.aastal olümpiamängudele Rio de Janeiros.

Koigi vallast pärit Kätlin ja Kert Piirimäe on oma sportlike saavutustega eriliselt silma paistnud ning seetõttu otsustas Koigi Vallavolikogu oma veebruarikuisel istungil toetada noorte sportlaste pingutusi vähemalt 640 euroga aastas kuni 2016. aastani, seega olümpiamängude ettevalmistusperioodi jooksul kokku vähemalt 2560 euroga. Lisaks saavad noored sportlased kasutada Koigi Võimlat treeningbaasina tasuta.

Koigi vald kutsub ka teisi isikuid, kellel selleks võimalus, osalema noorte olümpialootuste toetamisel. Noorte sportlaste ema ja treeneri, Külli Tambrega, on võimalik ühendust võtta telefonil 5159283 või e-posti aadressil lepanurmel@hot.ee .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles