Noored seiklevad öises linnas

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ohutusprojekti «Kaitse end ja aita teisi» (KEAT) meeskond korraldab ööl vastu homset Türil noortele võistlusmängu «KEAT öö».Ohutusprojekti «Kaitse end ja aita teisi» (KEAT) meeskond korraldab ööl vastu homset Türil noortele võistlusmängu «KEAT öö».

Meeskonda kuuluva noorsoopolitseiniku Malle Hermansoni andmetel oli eilseks end kirja pannud kuus võistkonda.
Lisaks Kaitseliidu noortele osalevad viieliikmelised võistkonnad ka Aravete, Koeru ja Järva-Jaani keskkoolist, samuti Paide gümnaasiumist ja ühisgümnaasiumist. «2010. aastal oli samalaadne võistlusmäng «Ööseiklus», tagasiside oli väga hea ning koolid tundsid huvi, kas oleks võimalik traditsiooni luua,» selgitas Hermanson.
Kontrollpunktides panevad IX–XII klasside õpilased proovile oma eelmistel aastatel pääste-, liiklus- ja esmaabikoolitustelt saadud teadmised. «Projektimeeskond soovib «KEAT öölt» tagasisidet, kuidas on õpitu ja oskused meelde jäänud,» lisas Hermanson.
Võistkonnad kogunevad kell 22.30 Türi avatud noortekeskusse ja läbivad öises linnas jalgsi kuus kontrollpunkti.
Hermanson rõhutas, et noored peavad järgima ja jälgima kõiki liikluseeskirja sätteid ja ohutusnõudeid. «Temaatiliste kontrollpunktide ülesanded on põnevad ja praktilised,» lisas ta.
«KEAT öö» korraldamist toetavad politsei- ja piirivalveamet, päästeamet, Kaitseliidu Järva malev, Eesti Punase Risti Järvamaa selts, Türi noortekeskus, Go Track OÜ, Türi kolledži kohvik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles