Öise võistluse parimad olid Kaitseliidu noored

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ohutusprojekti «Kaitse end ja aita teisi» (KEAT) meeskond korraldas neljapäeva hilisõhtul Türil noortele võistlusmängu «KEAT öö».

Meeskonda kuuluva noorsoopolitseiniku Malle Hermansoni andmetel oli end kirja pannud kuus võistkonda.
Lisaks Kaitseliidu noortele osalesid viieliikmelised võistkonnad ka Aravete, Koeru ja Järva-Jaani keskkoolist, samuti Paide gümnaasiumist ja ühisgümnaasiumist. «2010. aastal oli samalaadne võistlusmäng «Ööseiklus», tagasiside oli väga hea ning koolid tundsid huvi, kas oleks võimalik traditsiooni luua,» selgitas Hermanson.
Kontrollpunktides pidid IX–XII klasside õpilased proovile panema oma eelmistel aastatel pääste-, liiklus- ja esmaabikoolitustelt saadud teadmised.
Võistkonnad läbisid öises linnas jalgsi kuus kontrollpunkti, igas kontrollpunktis oli ülesande täitmiseks aega kümme minutit ja järgmisesse punkti tuli jõuda viieteistkümne minuti jooksul. Noored pidid järgima ja jälgima kõiki liikluseeskirja sätteid ja ohutusnõudeid.

Kella kaheks öösel oli selge, et kõige paremini said ülesannetega hakkama Kaitseliidu Järva maleva noored. Öine seiklus lõppes ühise supisöömisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles