Testturniiri seisud kisuvad hapuks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla SK (sinises)
Ambla SK (sinises) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti korvpalli-meistrivõistlustel teisest liigast neljanda kohaga esiliiga testturniirile jõudnud Ambla SK meeskonnal on mängudes esiliiga nõrgematega vastu tulnud võtta kaks kaotust.

Esmalt jäid amblalased Tallinnas 61:79 alla Elion/Webwarele ja seejärel koduses Aravete spordihoones 53:64 Rapla KK II-le. Teise liiga tugevamate ja esiliiga nõrgemate vahel nelja meeskonna osavõtul peetavad testturniiril on Ambla SK eesmärgiks tulla vähemalt teiseks ehk tagada pääs esiliigasse. Seni hoiab meeskond ühe võidu ja kolme kautusega tabelis aga neljandat kohta. Testturniiril mängitakse iga võistkonnaga kaks ringi: korra kodus ja korra võõrsil.

Ambla SK eestvedaja Leo Matikainen ütles, et neil on veel teoreetiline võimalus esiliigasse pääseda. «Meil on jäänud veel kaks kohtumist, peame need kindlasti võitma ja lootma, et teiste mängud kulgevad meile soodsas suunas,» sõnas ta.

Ambla SK hooaja viimane kodumäng on sel reedel 19 Aravete spordihoones Elion/Webwarega. Tõenäoliselt järgmisse nädalasse jääb kohtumine võõrsil Rapla KK-ga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles