Heategevuslik teatejooks kaasab nii suurt kui väikest

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

9. mail kl 12 toimub Paide gümnaasiumi staadionil suur heategevuslik teatejooks, kuhu on osalema oodatud kõik 5.-9. klasside lapsed ja noored. Sel aastal saavad teatejooksu raames toetusjooksul osaleda ka täiskasvanud (ettevõtete kollektiivid, võistkonna esindajad ja õpetajad).

Teatejooks on heategevuslik üritus, mis toetab liikumisvõime kaotanud laste ravi. Jooksu idee on anda noortele võimalus tunda rõõmu liikumisest ja tervislikest eluviisidest, samal ajal saavad nad osalemisega anda oma moraalse panuse nende eakaaslaste ravi jaoks, kes on õnnetu juhuse läbi liikumisvõime kaotanud. See on ühtlasi hea võimalus õpetada noortele heategevuse tähtsust ning kaasata neid juba varakult heade tegude tegemisse.

Kõik jooksul osalejad saavad teatejooksu särgi, loositakse auhindu ja osavõtvaid koole tunnustatakse tänukirjaga ning enim õpilasi jooksma toonud kooli ootab eriauhind. Iga kool võib välja panna piiramatul arvul võistkondi, samuti võivad osaleda sõpruskondade võistkonnad. Võistkonnas on kaheksa liiget, iga jooksja läbib 200 meetri pikkuse distantsi. Võitjaid välja ei selgitata, oluline on osavõtt.

Teatejooksust osavõtt on osalevatele lastele ja nende õpetajatele tasuta.

Teatejooksule saab registreeruda kuni 24. aprillini. Järvamaa koolide võistkondade registreerimislehed on oodatud Järvamaa spordiliidu e-post aadressil piret.maaring@jarvasport.ee.

Samal päeval spurditakse üle Eesti veel 20 paigas. Vaata lisa siit! (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles