Meeskonna eestvedaja: kaotusele vaatamata nägin hooaja parimat mängu!

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi Ganvixi eestvedaja Vitali Gansen karikavõistluste veerandfinaalis saadud kaotuse järel pead suurt norgu ei lasknud. «Pigem on mul just hea meel, et selleks kohtumiseks õnnestus kokku saada parim koosseis mängijaid, mis praegu võimalik on,» ütles ta. «Täiendust saime duubelvõistkonnast, ka oli meil abis endine koondisemees Aleksander Saharov.»

Gansen jäi Nõmme Kalju vastu näidatud mänguga rahule, tunnistades, et see oli tänavu esimene, mille üle tal pole midagi nuriseda. «Meile pandi kohe alguses kõva tempo peale ja mehed mängisid-liikusid, kuidas suutsid,» selgitas ta. «Kui arvestada, et Flora võitis esiliigas Pärnu linnameeskonda lausa 6:0, siis võõral väljakul Eesti meistrile vaid 0:5 kaotada pole ühele teise liiga klubile kõige hullem. Ka mehed jäi mängu ja endaga rahule.»

Türi Ganvix on karikavõistlustel jõudnud veerandfinaali ehk kaheksa parema hulka kolm korda. Sellist saavutust pole ette näidata ühelgi madalama liiga võistkonnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles