Tosin klassi jäi suitsuvabaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevate firmade sigaretid.
Erinevate firmade sigaretid. Foto: AFP / Scanpix.

Märtsis tervise arengu instituudi algatatud suitsuprii klassi võistlust alustas 20 klassi maakonna kaheksast koolist.

Järva maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Helle Põllu ütles, et jaanuaris tehtud vahekokkuvõtete põhjal selgus, et suitsupriina jätkas 14 klassi.

8. aprilli seisuga oli neid kaks vähem, seega suutis suitsuprii klassi tiitli säilitada tosin klassi Albu, Türi, Paide ja Aravete koolist.

Suitsuprii klassi võistlus on suitsetamisvastane ennetusprogramm IV–XII klasside õpilastele. Konkursi eesmärk on ennetada või edasi lükata suitsetamise ja suitsuvabade tubakatoodete tarbimise alustamist laste ja noorte seas, motiveerida tubakat tarbivaid õpilasi sellest loobuma ning toetada tubakavabadust kui eluviisi.

Kõikide suitsupriiks jäänud klasside vahel loositakse välja 15 rahapreemiat suurusega 320 eurot, mis on mõeldud matka, ekskursiooni või muu klassiürituse korraldamiseks.

Konkursil on ka omaloominguvõistlus, kuhu klassidel on võimalus esitada tubakavastase sõnumiga plakat. Omaloomingukonkursi parimad saavad auhinnad. Auhinnad loositakse välja 16. mail. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles