Paide lastekodu saun tehti heategijate abil korda

Tiit Reinberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Round Table’i klubi liikmed Janno Kiviorg (vasakult), Andrus Vau ja Urmas Glase lasteabikeskuse sauna remontimas.
Paide Round Table’i klubi liikmed Janno Kiviorg (vasakult), Andrus Vau ja Urmas Glase lasteabikeskuse sauna remontimas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Round Table Paide klubi ulatas abikäe Järvamaa Lasteabikeskusele, panustades oma töö ja rahaga ning tegi korda Paide lastekodu sauna.

Saun sai korda koostöös Tallinna sõsarklubiga, kuid Raund Table Paide klubi ja linnale kuuluva lastekodu koostöö algas tegelikult juba 2009. aasta sügisel, vahendasid ERRi teleuudised.

Paide raundteiblid vahetasid oma kulu ja kirjadega välja lastekodu sauna leiliruumi ukse, seina laudise ja lava, vennad Tallinna sõsarklubist tõid kerise koos kividega. Paide noorte meeste ja lastekodu esimene ühine ettevõtmine sai teoks juba neli aastat tagasi.

Nagu ütles sauna pidulikul lastekodule üleandmisel Paide klubi liige Urmas Glase, pole heategevusega tegelemine klubi vendade jaoks eesmärk omaette ja kuna tegemist pole ka kohustusega, siis panustataksegi puhtast südamest.

Paide linnale kuuluvas lastekodus on 18 last, kellel on luba sauna kasutada soovi korral ka sagedamini kui vaid ühel korral nädalas. (ERR Uudised)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles