Järvalased annavad folgisündmusele tooni

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sänni Noormets
Sänni Noormets Foto: Kuido Saarpuu

23. mail Tallinnas Von Krahlis toimuval Peda Folgil astuvad teiste seas lavale ka Järvamaa muusikud.

Peda Folgi esinejate nimekiri pandi kokku eelnevalt toimunud konkursi põhjal ning kandideerinute hulgast valis esinejad välja žürii.
Neljapäeval astub teiste hulgas lavale Lauri Lugu koos oma ansambliga ning Viljandi kultuuriakadeemiast tuule tiibadesse saanud kollektiiv Ars Apta, mille ridadesse kuulub Türilt pärit Sänni Noormets. Ars Apta osutus ka kandideerinud esinejate hulgast žürii lemmikuks.
Külalisesinejatena astuvad Von Krahlis üles Sunlight Heart ja Noortebänd 2012 võitja Slippery Slope, peaesinejana kütab lavalauad kuumaks Vaiko Eplik ja Eliit.
Peda Folk sai alguse 1972. aastal Tallinna Pedagoogikaülikooli aktiivsete tundengite eestvõttel ning on kujunenud ka Tallinna Ülikooli üliõpilaste iga-aastaseks traditsiooniks. Peda Folgi eesmärgiks on olnud pakkuda üliõpilastele võimalust esitada omaloomingut. Kuigi seda areeni on kasutanud ka tantsijad, moeloojad ja luuletajad, on Peda Folgist tema 41aastase ajaloo vältel siiski välja kasvanud peamiselt muusikale keskenduv üritus.

Vaata videot  siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles