Albus aeti tondid teibasse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hernetontide tegemine Kukenoosi viljakuivatis Albus "Prohvet Maltsveti" etenduse jaoks.
Hernetontide tegemine Kukenoosi viljakuivatis Albus "Prohvet Maltsveti" etenduse jaoks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeva hommikul oli huvilistel võimalus Albus Kukenoosi viljakuivati juures kaasa lüüa omanäolises projektis, sest koos 17. juulil esietenduvas «Prohvet Maltsvet» lavastuses osalevate näitlejatega võeti ette hernetontide valmistamine.

Albu teatrisuve projektijuht ja vallavanem Kalju Kertsmik sõnas, et hernetonte plaanitakse valmistada kolmekümne ringis ning need omanäolised reklaamtulbad püstitatakse mitmetesse paika:  teeristmikele ja parklatesse, kus nende eesmärgiks ongi suveetendust reklaamida.

Teiste hulgas katsetasid hernetondi valmistamises kätt näitlejad Evelin ja Priit Võigemast, Liina Tennossaar, Janek Joost ja lavastaja Ingomar Vihmar. Lisaks sai uue põneva värvilahenduse ka viljakuivatisse rajatud teatrilava põrand.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles