Vahekokkuvõte – tellijad avastavad digilehe rõõme

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Merili Nikkolo
Järva Teataja peatoimetaja

Umbes pool aastat tagasi andsime esimest korda lugejatele teada, et Järva Teatajat ootab ees digipööre, mis toob tellijatele uusi võimalusi. Nüüd on paras aeg teha vahekokkuvõtteid. Seda enam, et lugejad on huvi tundnud, kuidas ettevõtmisega läheb.

Peab ütlema, et digipööre on alanud tunduvalt hoogsamalt, kui julgesime loota. Praeguseks on üle 40 protsendi Järva Teataja tellijatest võtnud välja parooli, et lugeda uudiseid digilehest.
See tähendab, et nad võivad jälgida meid nii arvuti, tahvelarvuti kui ka nutitelefoni vahendusel. Otse loomulikult jõuab endiselt kolm korda nädalas postkasti paberleht. Siiski on olemas võimalus, et tellija võib paberlehest loobuda ja lugedagi ainult digilehte.

Ka sel juhul võib ta olla kindel, et ei jää ilma üheski paberlehe loost, sest digilehes ilmuvad kõik artiklid. Need on loetavad seal alates keskööst lehe ilmumise päeval vastava rubriigi all, nagu ka kõik rea- ja surmakuulutused.
Aprillis pakkusime lugejatele välja päevapileti ostmise võimaluse, mis annab 24 tunniks ligipääsu kõigile lugudele. Selle kohta on nii mõnigi inimene andnud tagasisidet, et tegemist on mugava teenusega, mida on äärmiselt lihtne kasutada. Tuleb vaid telefoniga üks kõne teha.
Ainuüksi juunis osteti meie päevapileteid 130 korda.
Hoolimata sellest, et enamik meie lugusid on avatud vaid tellijatele, pole digilehe külastatavus vähenenud. Kui eelmisel aastal oli TSN Emori andmetel meie keskmine külastatavus 30 700 kasutajat nädalas, siis selle aasta keskmine on 32 600 nädalas. Täname lugejaid usalduse eest!

Kindlasti jätkame digilehe arendamist. Lisaks värskemale välimusele on poole aasta jooksul meie töö muutunud niipalju, et võib öelda, et Järva Teataja ei ilmu enam kolm korda nädalas.
Meie digilehest saab uusi uudiseid lugeda iga päev, ka nädalavahetustel. Me ei piirdu ainult hommikul lugude ülespanekuga, vaid kindlasti lisame neid ja muudame digilehte päeva jooksul. Operatiivsus on meile oluline, uudised ning tähtis teave peab jõudma tellijani võimalikult kiiresti. Oleme pannud näiteks olulisi sporditulemusi üles kell 22 vahetult pärast mängu lõppu.
Võrreldes varasemaga leiab digilehest rohkem mahukaid pildigaleriisid ning kindlasti on tähelepanelik lugeja märganud viimaste kuude jooksul ajakirjanike tehtud videoid. Neid tuleb kindlasti veel.
Anname endast parima, et tellijad saaksid tunda täit rõõmu digilehe võimalustest.
Kui on muresid või küsimusi, võib need edastada mulle (merili.nikkolo@jt.ee). Digilehe parooli väljavõtmise puhul on teid alati valmis aitama meie klienditeenindaja (kuulutused@jt.ee, tel. 384 9200).
Ootame ka ettepanekuid, mida tahaksite veel digilehest lugeda või selle kaudu teada saada.
Teadmiseks neile tellijaile, kes pole veel digilehte aktiveerinud ja parooli välja võtnud – see on tõesti mõne minuti tegevus. Esimene samm: klõpsake üleval paremas nurgas väljale «aktiveeri digileht». Head lugemist!


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles