Paide noorkirjaniku kauaoodatud esikteos jõudis müügile

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Kurema.
Kristiine Kurema. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Homme esitleb Paide neiu Kristiine Kurema Järvamaa keskraamatukogus romaani «Jäätunud võõras», mis võitis aasta tagasi üle-eestilisel romaanivõistlusel esikoha.

Kümme trükisooja raamatut jõudis Paide gümnaasiumi XI klassi õpilase Kristiine Kurema lauale nädal tagasi. Kristiine tunnistas, et rõõm ja ärevus on nii suur, et ta käib päevas mitu korda raamatuid sättimas ja üle lugemas. «Nüüd hakkan seda päriselt uskuma,» lisas ta.
Kristiine romaan «Jäätunud võõras» võitis aasta tagasi esikoha Eesti lastekirjanduse keskuse ja kirjastuse Tänapäev noorsooromaani võistlusel. Auhinnaga oli kaasas leping käsikirja ilmumise kohta.
Romaani hakkas Kristiine kirjutama pärast seitsmendat klassi ja jõudis sellega lõpule  alles kümnenda klassi eel. Nüüd on peas hakanud tekkima uue raamatu mõtteid, mida kirja panna on tal rohkem aega loodetavasti suvevaheajal.Kristiine esitleb esikteost homme kell 17 Järvamaa keskraamatukogus.

Loe lähemalt teisipäevasest Järva Teatajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles