Mootorrattur: kas ei võiks hoiatust üles panna?

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixtal/SCANPIX

Reporter Kaspar Pokk kirjutab oma Facebooki lehel, et Paide linna juures olevad pinnatud teed võivad tekitada ohtlikke olukordi. Ka temal ei jäänud palju puudu, et oleks mootorrattaga kukkunud.

«Täiesti uskumatu, kuidas ühel hetkel tekib järsku pinnatud teid ja Paides võiks mõni asjapulk kas või mingigi hoiatuse kuskile üles panna, et ka mootorrattaga liikujad saaks tervelt koju jõuda,» kirjutab ta. «Aus vastus on see, et kuradi "libe" on rattaga nendel herneteradel sõida ja/või pidurdada. Kas tõesti on keeruline märgid välja panna ning siis, kui see killustik on oma eesmärgi täitnud, ülejäänud jama kokku korjata? Ma ei räägi absoluutselt mingist kihutamisest, vaid fakt on see et koerad-kassid, lapsed ja teinekord lihtsalt oma mõttesse vajunud inimesed võivad täiesti ootamatult teele astuda või tõesti omast jonnist ülekäigurajale astuda (sest neil on ju eesõigus), aga sorry sõbrad, me ei saa mootorrattaga seisma, sest autod ei ole jõudnud seda jama veel tee ääres kasvava muru sisse sõita. Ma saan aru, et teid peab parandama, aga miks ei võiks enda järelt kogu üleliigse ära koristada?!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles