Streik Järvamaal bussiliiklust ei halva

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss. Pilt on illustratiivne.
Buss. Pilt on illustratiivne. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ametiühingute eestvedamisel leiab täna Eestis aset streik, millest võtab osa tuhandeid inimesi ja paljudes linnas peaks olema häiritud bussiliiklus.

Järvamaa ühistranpsordi keskuse juhataja Harri Lepamets kinnitas, et Järvamaal sõidavad kõik bussid sõiduplaani järgi ja streik bussiliiklust ei mõjuta.


Ametiühingute Keskliidu (EAKL) juhi Harri Taliga ütlust mööda on täna lubanud toetusstreigiga ühineda paljude elualade esindajad, kokku võib tööseisakus osaleda tuhandeid inimesi üle Eesti.


Postimehe andmeil olid eile õhtuks lubanud streikida energeetikud, tööstustöölised, metallitöötlejad, sõltumatud meremehed, teenindus- ja kaubandus- ning keskastme tervishoiutöötajad.


Vaidlus käib töölepinguseaduse rakenduse üle, et seadus ei riivaks üha rohkem töötajate huvisid, nagu praegused muudatusettepanekud ametiühingute väitel taotlevad. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles