Naised hakkavad teeääres talutooteid pakkuma

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Marina Lohk/Tarbija24.ee.

Järvamaa naisettevõtja Kaie Altmets hakkab  laenugrupist saadud laenu toel pakkuma Tallinn-Tartu maantee 100.kilomeetril talutooteid.

Üle Eesti kümnesse laenugruppi koondunud väikeettevõtlusega tegelevad naised said ETNA Mikrokrediidi projekti raames kätte esimesed väikelaenud. Üks 2000 euro suurune laen on tulemas Paide laenugrupile, mille tegevust juhib Koigi vallas tegutsev alustav ettevõtja  Kaie Altmets.  Altmets sõnas, et  saadud rahatoe tõukel asus ta ellu viima unistust kaubelda teeääres talutoodetega. "Koht Tallinn- Tartu 100.km juures Mäeotsa kinnistul Prandi tee otsas Koigi bussipeatuse lähedal tahab veel sättimist, müümisega alustame  21. augustil," sõnas ta.

"Pakume kemikaalivabalt kasvatatud ümbruskonna koduaia saadusi, aeduba ja hernest niikaua kui jätkub, õunu, kabatsokki, kõrvitsaid ja kurki niikaua kui jätkub ja kõike, mida ümbruskaudsed inimesed oma aiast ülejääkidena ära tahaksid müüa," täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles